Empty

Total: 0,00 €

Blog

Συμμετοχή LLM Care 1ο Θεματικό Συνέδριο των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Τα μέλη της επιστημονικής ομάδας του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ρωμανοπούλου Ευαγγελία και Δράτσιου Ιωάννα, συμμετείχαν ενεργά στο 1ο Θεματικό Συνέδριο των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, που διεξήχθη στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018.

Category: 

Παρουσίαση στη ΔΕΘ

Την Κυριακή 16/9/2018 και ώρα 11:00-12:00 ο κ. Παναγιώτης Μπαμίδης, Αναπλ. Καθηγητής Πληροφορικής & Ιατρικής Εκπαίδευσης θα πραγματοποιήσει ομιλία "HealthTech: The future of medicine" στη TIF Helexpo #ΔΕΘ2018 στο Περίπτερο 12 κατόπιν πρόσκλησης των ID-GC και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής #DigitalGreece.

Category: 

Θερμές Ευχές για Καλό Πάσχα

Ο κ. Παναγιώτης Μπαμίδης, Αναπλ. Καθηγητής Πληροφορικής & Ιατρικής Εκπαίδευσης στο Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. και οι Συνεργάτες του Ολοκληρωμένου Συστήματος Φροντίδας Υγείας LLM Care,

Σας εύχονται ολόψυχα Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Category: 

Εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την εφαρμογή του Προγράμματος Νοητικής και Σωματικής Ενδυνάμωσης σε παιδιά με Σύνδρομο Down

Στις νέες εγκαταστάσεις του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος (Ροδοπόλεως 5, Καλαμαριά) πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου , εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των αποτελεσμάτων του ερευνητικού Προγράμματος Νοητικής και Σωματικής Ενδυνάμωσης «Μνήμες Διάρκειας» (Long Lasting Memories – LLM Care) και τη χορήγηση διπλωμάτων συμμετοχής στα παιδιά του Συλλόγου που έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα.

Category: 

LLM Care στους Συνεργαζόμενους Φορείς Κοινωνικής Προσφοράς του Διεθνή Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος"

Για πρώτη χρονιά το Ολοκληρωμένο Σύστημα Φροντίδας Υγείας LLM Care συμμετέχει στο διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης του Διεθνή Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με στόχο να συγκεντρώσει έσοδα προς όφελος κοινωφελών ιδρυμάτων - οργανώσεων, που επιτελούν αξιοθαύμαστο έργο.

Ως φορέας Κοινωνικής Ευθύνης θα δημιουργήσει την ομάδα δρομέων (running teams) με όνομα "LLM Care" ενόψει της διοργάνωσης της 1ης Απριλίου.

Category: 

Το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής στον Απολογισμό για τις Δράσεις 2012-2017 του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ

Κατά το χρονικό διάστημα 2015-2017, η ερευνητική ομάδα της υπηρεσίας «LLM Care – Φροντίδα Υγείας ηλικιωμένων ατόμων και ευπαθών ομάδων» (www.llmcare.gr) του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) με επικεφαλή τον Αναπληρωτή Καθηγητή Παναγιώτη Μπαμίδη ενισχύθηκε μέσω δωρεάς από το TIMA Κοινωφελές Ίδρυμα.

Category: 

Συμμετοχή LLM Care στο Dhealth Conference (19-22/10/2017)

Το Ολοκληρωμένο Σύστημα Φροντίδας Υγείας LLM Care θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση "Experience Digital Helath Technology - THE EXHIBITION" που θα πραγματοποιηθεί στις 20-21/10 στα πλαίσια του Dhealth Conference που διοργανώνεται από το eHealth Forum στο TECHNOPOLIS CITY στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Category: 

Η ΟΜΑΔΑ LLM CARE ΣΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ "ΑΠΘ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ" ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Την Κυριακή 8/10/2017 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δράση «ΑΠΘ στην πόλη» στη Θεσσαλονίκη. Εκεί η ομάδα του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής παρουσίασε καινοτόμες, τεχνολογικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες στις οποίες οι επισκέπτες της δράσης μπορούσαν να εμπλακούν ενεργά. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με εφαρμογές κινητών τηλεφώνων και tablet για εκπαίδευση και ενημέρωση.

Category: 

Η ομάδα LLM Care του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής στη «Βραδιά του Ερευνητή»

H Βραδιά του Ερευνητή είναι μια πανευρωπαϊκή δράση, που πραγματοποιείται σε 300 ευρωπαϊκές πόλεις την τελευταία Παρασκευή του Σεπτεμβρίου που φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια.
Σκοπός της Βραδιάς Ερευνητή είναι να φέρει πιο κοντά τους ερευνητές με την κοινωνία και να παροτρύνει περισσότερους νέους να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ερευνητή.

Η «Βραδιά του Ερευνητή» διοργανώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (EKETA) στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017.

Category: 

Pages