Τετ, 07/16/2014 - 10:25 - larjohn

Όταν προσκαλείτε ένα φίλο στο BrainHQ, μπορείτε να δείτε τη θέση του στη ροή δεδομένων σας στην κεντρική σελίδα του BrainHQ. Μπορείτε, επίσης, να δείτε το δημόσιο προφίλ του, το οποίο περιλαμβάνει το όνομα του και τα σχόλια που έχουν γίνει στα δεδομένα του. Περιλαμβάνει το συνολικό αριθμό των επιπέδων που έχει ολοκληρώσει και τα αστέρια που έχει αποκτήσει. Δεν περιλαμβάνει καμία πληροφορία σχετικά με τα αποτελέσματα ή την απόδοση ενός ατόμου στην άσκηση ή στην κατηγορία εκπαίδευσης. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι κοινόχρηστες.

Τετ, 07/16/2014 - 10:25 - larjohn

Οι περισσότερες από τις ασκήσεις σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου αντί να κάνετε κλικ με το ποντίκι σας. Εάν υπάρχουν δύο κουμπιά απάντησης, να απαντήσετε χρησιμοποιώντας το αριστερό ή το δεξί βέλος.

Τετ, 07/16/2014 - 10:24 - larjohn

Κάντε κλικ στο κουμπί "i" στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης. Εκτός από την επανέναρξη των οδηγιών, θα σας επιτρέψει την προβολή των τρεχουσών εικόνων ή/και ήχων που παρουσιάζονται στις ασκήσεις πριν την εξάσκηση.

Τετ, 07/16/2014 - 10:24 - larjohn

Σε επίπεδο άσκησης
Τα αστέρια δείχνουν πως η απόδοση σας σε κάθε επίπεδο της άσκησης συγκρίνεται με άλλους που εξασκούνται σε αυτό το επίπεδο. Πέντε αστέρια σημαίνει ότι είστε από τους καλύτερους. Μπορείτε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας κάθε φορά επαναλαμβάνοντας ένα επίπεδο και κερδίζοντας περισσότερα αστέρια.

Χρώματα αστεριών
Τα αστέρια που κερδίσατε την πρώτη φορά που παίξατε ένα επίπεδο και όρισαν τη βάση σας είναι χάλκινα. Τα αστέρια που κερδίσατε όταν επαναλάβατε ένα επίπεδο και βελτιωθήκατε από τη βάση σας είναι χρυσά.

Εγγραφή στο RSS - Νοητική Ενδυνάμωση