Τι υπηρεσίες μου παρέχει?

Τρί, 07/15/2014 - 10:05 - larjohn

Τι υπηρεσίες μου παρέχει το LLM Care?

Το σύστημα LLM Care περιλαμβάνει τέσσερις βασικές υπηρεσίες:

  • FitForAll
    Το λογισμικό FitForAll αναπτύχθηκε από το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το Fit For All είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιού που επιτρέπει στους ηλικιωμένους την απαιτούμενη σωματική άσκηση, ώστε να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση και ευημερία, μέσω της χρήσης μιας καινοτόμου, χαμηλού κόστους, τεχνολογικής πλατφόρμας, όπως το Wii Balance Board.
  • Video GRade
    Το πρόγραμμα Video GRade αναπτύχθηκε από το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και αποτελεί ένα δημιουργικό και συνάμα διασκεδαστικό περιβάλλον για τη νοητική εξάσκηση. Αποτελείται από μία γκάμα βίντεο εκπαιδευτικού περιεχομένου που περιλαμβάνουν στοιχεία από την ιστορία, την τέχνη, τον πολιτισμό, το χορό, αλλά και η μουσική. Αυτά τα στοιχεία έχουν τις ιδιότητες να διεγείρουν το ενδιαφέρον και τις αναμνήσεις των ασκούμενων χρηστών προσφέροντάς τους παράλληλα μία αίσθηση ευχάριστης διάθεσης και ευεξίας.
  • BrainHQ
    Το BrainHQ είναι ένα εξειδικευμένο λογισμικό για την παροχή της νοητικής εξάσκησης. Θεωρείται ως ένα state-of-the-art προϊόν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το πρόγραμμα αυτό επιταχύνει και οξύνει την ακουστική και οπτική επεξεργασία. Με τη βελτίωση της ποσότητας και της ποιότητας του τι το μυαλό παίρνει μέσω ήχου και εικόνας, οδηγείται σε μια συνολική βελτίωση της σκέψης, της συγκέντρωσης, αλλά και της μνήμης.
Κατηγορία: