Παίζουμε για το Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης

Το εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της μακροχρόνιας συνεργασίας με το Χαρίσειο Γηροκομείο Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν για 1η φορά το θεσμό «Παίζουμε για το Χαρίσειο», από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 (ώρες 09:30 π.μ. -12:00 μ.μ.)
Εδώ και αρκετούς μήνες, οι ένοικοι του Χαρίσειου γηροκομείου απολαμβάνουν τη σωματική και νοητική τους εκγύμναση μέσω παιχνιδιών σοβαρού σκοπού με την ολοκληρωμένη πλατφόρμα LLMCare. Παίζουν, δηλαδή, ειδικά σχεδιασμένα παιχνίδια στον υπολογιστή, ενώ ταυτόχρονα γυμνάζονται. Για τις ανάγκες των παιχνιδιών έχει διαμορφωθεί ένας χώρος του γηροκομείου, όμοιος με αυτόν ενός καθιστικού, έτοιμος να δεχθεί τις επισκέψεις σας.
Η επιθυμία των ηλικιωμένων για ένα δεύτερο μόνιμο σταθμό παιχνιδιών οδήγησε στο θεσμό «Παίζουμε για το Χαρίσειο». Ελάτε να τους συναντήσετε και να παίξετε μαζί τους συλλέγοντας πόντους με το παιχνίδι σας, που θα οδηγήσουν στη δωρεά ενός νέου σταθμού για το Χαρίσειο.
Σκοπός, η συλλογή 500 βαθμών. Σε κάθε συμμετοχή σας παίζετε απλά παιχνίδια για 5 λεπτά και προσθέτετε επιπλέον πόντους στο συνολικό στόχο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί γνώση υπολογιστή. Η όρεξη για παιχνίδι όμως είναι απαραίτητη.
Σας χρειαζόμαστε όλους για να καταφέρουμε να προσφέρουμε ένα δεύτερο υπολογιστή στο Χαρίσειο και να ζεστάνουμε, έτσι, τις γιορτινές αυτές ημέρες των Χριστουγέννων, στους ενοίκους του γηροκομείου!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 (ώρες 09:30 π.μ. -12:00 μ.μ.)
Κισσού 3 & Δ. Χαρίση Τέρμα, Τούμπα Θεσσαλονίκη
Eίσοδος πίσω από την εκκλησία, 3ος όροφος

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε μας στο 6948493944 ή στείλτε μας email στο llmproduct@longlastingmemories.eu