Εορτασμός στο δρόμο

Η ομάδα του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σε συνέχεια της άψογης συνεργασίας με το Σύλλογο Παρκινσονικών Ασθενών & Φίλων Βορείου Ελλάδος, συμμετέχει στην εκδήλωση «Εορτασμός στο δρόμο» το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 (ώρες 10:00 π.μ. -20:00 μ.μ.).

Ασθενείς και φίλοι του Συλλόγου μπορούν να επισκεφτούν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή και να παίξουν κατάλληλα παιχνίδια σε υπολογιστή μέσω της ολοκληρωμένης πλατφόρμας κοινωνικής φροντίδας LLM Care ενισχύοντας τη σωματική και νοητική τους υγεία εκγυμνάζοντας νου και σώμα!

Σκοπός, η συλλογή 1000 βαθμών. Σε κάθε συμμετοχή ο κόσμος παίζει απλά παιχνίδια για 5 λεπτά και προσθέτει επιπλέον πόντους στο συνολικό στόχο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτεί γνώση υπολογιστή. Η όρεξη για παιχνίδι όμως είναι απαραίτητη.

Η επίτευξη του στόχου θα οδηγήσει σε πολλά δώρα από τους χορηγούς μας για την ενίσχυση του Συλλόγου Παρκινσονικών Ασθενών & Φίλων Βορείου Ελλάδος!!!

Σας περιμένουμε με χαρά όλους!