Απόλυτη επιτυχία στη συλλογή πόντων στην εκδήλωση «Εορτασμός στο δρόμο»

Η ομάδα του εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Σύλλογο Παρκινσονικών Ασθενών και Φίλων Βορείου Ελλάδος συνδιοργάνωσαν με επιτυχία την εκδήλωση «Εορτασμός στο δρόμο» που διεξήχθη το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 (ώρες 10:00 π.μ. -20:00 μ.μ.) στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη Νόσο του Πάρκινσον.

Ασθενείς και φίλοι του Συλλόγου, αλλά και πλήθος κόσμου, επισκέφθηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Τσιμισκή και αφού ενημερώθηκαν για την νόσο, έπαιξαν κατάλληλα παιχνίδια σε υπολογιστή δωρεάν για 5 λεπτά μέσω της ολοκληρωμένης πλατφόρμας Κοινωνικής Φροντίδας LLM Care (www.llmcare.gr). Στόχος ήταν να διαπιστώσει ο καθένας πως η τεχνολογία μπορεί να αξιοποιηθεί προκειμένου να ενισχύσει τη σωματική και νοητική υγεία, εκγυμνάζοντας νου και σώμα.

Το σημαντικό ήταν πως οι συμμετέχοντες παίζοντας τα παιχνίδια προσέθεταν πόντους στο συνολικό στόχο των 1000 πόντων που είχε τεθεί από την ομάδα, προκειμένου να διατεθούν στο σύλλογο τα δώρα που συλλέχθηκαν από 2 χορηγούς.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφήνοντας πίσω της παίκτες-νικητές όλους όσους ενεπλάκησαν και με το παιχνίδι τους προσέφεραν πολύτιμα δώρα στο Σύλλογο. Συγκεκριμένα, 142 εθελοντές-παίκτες έπαιξαν συνολικά 665 παιχνίδια και συγκέντρωσαν 1095 πόντους και 12850 αποδοτικές προσπάθειες. Ο στόχος των 1000 πόντων ξεπεράστηκε και έτσι ο σύλλογος θα αποκτήσει τα δώρα των χορηγών.