ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7ΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ LLM CARE, 20/05/2017

Σας καλούμε να γίνετε και εσείς ένας από τους Επίσημους Συνεργάτες μας, παρακολουθώντας την 7η Ημερίδα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης στη χρήση του LLM Care με σκοπό την απόκτηση της τεχνογνωσίας και της συνεχούς υποστήριξης με προορισμό την επιτυχία.

Ημερίδα

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Eκπαιδευτών στη Xρήση του LLM Care

Θεσσαλονίκη, Σάββατο 20 Μαΐου 2017, 10.00 π.μ. - 15.00 μ.μ.

Σκοπός της Ημερίδας:
Η Εκπαίδευση και Πιστοποίηση Επαγγελματιών Φροντίδας Σωματικής και Νοητικής Υγείας στη χρήση του προγράμματος LLM Care σε άτομα Τρίτης Ηλικίας.

Απευθύνεται σε:
Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Εργοθεραπευτές, σε άλλες ειδικότητες του χώρου Υγείας, καθώς και σε φοιτητές

Διάρκεια Ημερίδας:
Η Ημερίδα διαρκεί 5 ώρες.

Συνοπτικό Πρόγραμμα Ημερίδας:
Παρουσίαση του συστήματος LLM Care:

 • Υπηρεσία Σωματικής Ενδυνάμωσης
 • Υπηρεσίες Νοητικής Ενδυνάμωσης
 • Πρακτική Εξάσκηση του συστήματος LLM Care>/i>
  Ενημέρωση για την αγορά εξοπλισμού
  Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Επίσημων Συνεργατών και δωρεάν χορήγηση 2 αδειών χρήσης για το Πρόγραμμα Σωματικής και Νοητικής Ενδυνάμωσης.

  Χώρος Υλοποίησης:
  Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής, 3ος όροφος
  Ιατρική Σχολή,
  Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

  Τρόπος Πληρωμής:
  Για την επιβεβαίωση της εγγραφής, απαιτείται η συμπλήρωση της αίτησης που θα βρείτε εδώ και η καταβολή του κόστους συμμετοχής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι τις 10/05.

  Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 6948493944 ή στο 6971669783 ή στο 2310999217 ή στείλτε μας email στο llmproduct@longlastingmemories.eu